dimecres, 17 de desembre del 2014

PLE


Durant aquests mesos hem anat construint el PLE, que és el "Personal Learning Environment", fet que ens ha servit per donar a conèixer moltes eines, a més a  més de fer possible que un mateix conegués altres aplicacions, altres programes, en resum altres eines educatives i interessants pel futur pròxim.

Aquí us presento el meu PLE, perquè en veieu un exemple directe.



El PLE va molt relacionat amb el sharisme, una nova forma d'aprenentatge basada en compartir informació i coneixement. Però perquè el sharisme funcioni hem de deixar enrrere confrontacions i la voluntat de fer negoci del coneixement i la cultura. És imprescindible reinventar-nos com a persones, i d'aquesta manera adonar-nos que compartint guanyem tots, indiferentment quin sigui el nostre país o llengua i que tots junts podem canviar el món on vivim. En definitiva, hem de canviar els nostres valors i les nostres actituds davant la vida!

Per això he volgut deixar aquí la cita d'un pedagog i filsòf important, Paulo Freire: "L'educació no canvia el món, canvia a les persones que han de canviar el món".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada