dilluns, 15 de desembre del 2014

Recursos

En el meu PLE  utilitzo aplicacions o programes amb diferents objectius. Uns ens poden servir per compartir informació com ara amteix està fent Blogger, altre ens poden servir per crear activitats o mapes actuals com CMAP Tools o Paper i d'altres com Tiching, ens permeten accedir a continguts i/o recursos per aprendre d'altres mestres d'arreu.

Teaching és una aplicació que recull recursos de tots els cursos, de totes les edat i de totes les matèries. Presenta un format molt fàcil d'utilitzar, ordenat per: continguts, cursos, competències, assignatures, audio o vídeo, idioma, exàmens o activitats i una gran diversitat d'opcions més. Però Teaching no s'acaba aquí, un cop compartit el recurs utilitzat per l'usuari, o un cop agafades idees d'altres usuaris que ja han compartit el seus recursos, arriba el moment de compartir experiències.
És un breu resum del que podeu trobar dins d'aquesta pàgina plena de recursos i penso que és una molt bona aplicaciós per tenir-la al PLE, perquè tant si som estudiants com si som docents pot ser de molta utilitat.

Un altre recurs ja molt més concret que m'agradaria ensenyar-vos és la pàgina web del cedricat, que és una fundació pel desenvolupament econòmi, rural , local i sostenible, on es troben jocs relacionats amb el tema de l'aigua que serveixen per conscienciar als nens de la necessitat d'estalviar aigua i saber fer-ne un bon ús.

M'agradaria donar-vos a conèixer també edudemic, que és una pàgina on es presenten les 10 aplicacions per ensenyar més utilitzades al llarg del 2014. De les quals m'agradaria destacar Wordpress, que ja al llarg del curs hem anat utilitzant, que seria com un altre tipus de blogger, i també m'agradaria destacar el famós dropbox, cada vegada més emprat com a forma de compartir fotografies i arxius  de forma ràpida i còmode.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada