diumenge, 11 de novembre del 2012

Fer un video: Movie Maker


L'anterior classe de GITIC, vam aprendre a utilitzar diversos programes per tal de ser capaços de crear un muntatge fotogràfic en forma de vídeo, un programa va ser el Real Player i l'altre el Movie Maker. 

Real Player és un reproductor de videos que amb el qual pots descarregar vídeos des de la xarxa, com per exemple des del youtube. Els passos que s'han de fer són els següents: anar a preferències a l'apartat descàrrega i grabació i a partir d'aquest pas fem la descàrrega del vídeo que en aquell moment estem veient i així quan cliquem a descarregar ja podrem veure el vídeo a través del programa. Un cop ja s'ha descarregat el vídeo aquest es guardarà a "descarregues de Real Player". 

L'altre programa és el Movie Maker, que és un programa per crear vídeos a partir d'imatges i d'altres vídeos.

Un cop coneixem ambdós programes, podem procedir a crear el muntatge complert; ara ja tenim descarregat el vídeo de la xarxa a "descarregues de Real Player", es poden guardar també imatges, i altres vídeos per tal d'inserir-los al Movie Maker de la manera següent: s'han d'anar afegint arrosegant-les i les haurem de posar en l'ordre desitjat. 
Quan tinguem les imatges orgaznitzades, passarem a afegir el títol en el muntatge, clicant a "inici" veurem el botó "títol" i el mateix farem amb els "crèdits". Acabada l'estructura principal del vídeo podem afegir-hi diferents efectes i per afegir un vídeo i poder tallar-lo agafarem la part desitjada i clicarem a "dividir" i acte seguir borrarem la part no desitjada. 
Per posar-hi música s'ha d'anar o ve a un fitxer de música que tinguem guardat a l'ordinador o ve des d'un vido de youtube, per fer-ho des d'un vídeo del youtube haurem de convertir el video d'audio en format mp3 des de per exemple aquest programa: convertidor. Un cop ja l'hem canviat de format podem afegir el video de la mateixa forma que s'afegeix una imatge. 
Per guardar el vídeo, s'ha de guardar la imatge i els vídeos junts amb el projecte realitzat. 

2 comentaris:

  1. Sovint utilitzo youtubeconverter.to per convertidoryoutube en mp3, aquesta és una gran eina fàcil d'utilitzar i molt útil.

    ResponElimina
  2. YoutubeConverter.to es un conversor de youtube a mp3 absolutamente gratis, herramienta de conversión de youtube. Me gustan mucho las características de esta herramienta, especialmente yoububonconversor, que facilita la conversión free youtube to mp4.

    ResponElimina