diumenge, 11 de novembre del 2012

Pearltrees

Dies enrere vam conèixer un nou marcador social anomenat Pearltrees. Té el concepte de "perla" com a marcador, en el qual pots visualitzar i recollir tota la informació que et sembli útil al teu comple, de tal manera que amb aquestes perles vas creant un arbre. Per tal de poder-hi accedir ens hi hem de registrar en el següent enllaç: registrar-se



Els conceptes clau que cal saber per mouren's dins d'aquest programa:

En el marge superior hi trobes tres icones la primera fa referència  a la pàgina inicial que es mostra amb el nom de "My pearltrees"; la segona és "related pearltrees" que és per trobar pearltrees similars als teus i l'última és "add pearltrees" que és des d'on s'han d'afegir les perles que vols que formin el teu arbre, allà tries si és un fotografia, una pàgina web, etc. 

En el marge inferior de l'esquerra hi ha també una serie d'icones on la primera dona informació general del marcador, la segona és per penjar-ho a twitter o a facebook el que vas creant, la tercera és per convidar a amics, suggerir que s'uneixin al programa, i l'última és per tractar el temes de privacitat. I de les coses més importants, tota la barra que hi ha a la part inferior al costat d'aquestes icones que acabo d'explicar és per desar l'informació que em trobat però que no volem que formi part del nostre arbre, per que quedin allà només cal arrastrar-ho. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada